Posted by: rvalgemesi | March 10, 2011

Senyals illegals i subvencions estrangeres.

Motiu de desgracia per alguns i d’alegria per a atres, el tancament dels repetidors illegals de la televisió autonòmica catalana en nostre regne s’ha dut a terme, tart i en vistes electoralistes.
Començarem parlant de la seua mare, la mare d’esta senyal illegal, ACPV. Pero, ¿que es ad esta associació?. Acció Cultural del “País Valencià”  fon fundada per Joan Fuster l’any 1978, entitat dedicada a difondre el pancatalanisme  en el nostre regne, una de  les seues aspiracions, canviar el nom de la Comunitat Valenciana o Regne de Valéncia per el de “País Valencià” dins dels imaginaris “Països Catalans”.

Es molt fàcil fer una llectura integra del llibre de fuster “nosaltres els valencians” si al mateix temps dediquem un parell de minuts als escrits Falangistes de primo de rivera, de fet, el moviment fusterianista i pancatalanista es basa en molts principis ideològics idèntics al fascisme de la falange, no es per a menys, ya que fuster va formar part de F.E.T de las J.O.N.S en la seua joventut, coneiximents que vindrien de perles per a les bases fonamentals de ACPV.

 

Joan Fuster, membre de "F.E.T de las J.O.N.S"

Estos principis radicals l’ajudarien a formar les bases del seu moviment,  el fusterianisme i a crear el grup ACPV, Acció Cultural del País Valencià, que durant la Batalla de Valéncia, intentaria canviar les senyes d’identitat valencianes aproximant-les a les catalanes, com per eixample, la Real Senyera Coronada, per la cuatribarrada i lo mes important, la llengua valenciana per la catalana.

Ací, en el àmbit de la llengua, es on entren els interessos de les emissions illegals de la televisió autonòmica catalana, ACPV es una entitat que durant molts anys ha estat rebent grans subvencions des de Catalunya, com a entitat catalanisadora que es, fomentat el antivalencianisme en Castelló i Alacant i alguns pobles de Valéncia.

Hui en dia el seu màxim responsable es Eliseu Climent, conegut per estar imputat en el cas pretoria, ha obtingut subvencions per import de millons de euros de la Generalitat Catalana.

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Cataluna/concede/632000/euros/compra/edificio/Siglo/elpepiautval/20050222elpval_22/Tes

http://www.abc.es/hemeroteca/historico-10-04-2006/abc/Nacional/maragall-otorga-12-millones-de-euros-al-ideologo-del-pancatalanismo-valenciano_1421100438024.html

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008041400_19_432704__ComunitatValenciana-Eliseu-Climent-recibe-cinco-millones-subvenciones

Campanya contra l'imposició de TV3

Millons de euros gastats per a fomentar el pancatalanisme i mantindre els repetidors illegals en nostre Regne, TV3 es una ferramenta catalanisadora que un grup creat per un filofascista gasta per enganyar la població valenciana i fer-la creure que, no es valenciana, es catalana.

D’es d’Algemesí, reivindiquem, com porta fent-ho el valencianisme d’es dels seus inicis, SOM VALENCIANS, NO CATALANS, tenim unes senyes d’identitat pròpies que no van a borrar per molts millons que es gasten.

Son ya unes quantes vegades les que hem sentit a pancatalanistes queixar-se de que han llevat TV3  i que es molt roin, per que el Berca emetia damunt la senyal illegal de TV3, be, no n’hi ha problema, ara el Berca emitix d’amunt la senyal de “Libertad Digital TV” i es pot vore igual, açò dona que pensar… ¿estos volen que vejam el Berca o TV3?


Responses

 1. Molt bon articul, felicitats.
  Llastima que el llevar TeVen3 els ha fet mes que res propaganda, total per a tornar-la a icar d’aci uns dies.
  La pregunta seria…
  ¿Quants diners ha deixat de pagar a Facenda TeVen3 per motius d’emetre en Valencia? O millor dit ¿Quants diners ha cobrat a les empreses publicitades en diners negres per retransmetre en Valencia?
  Aixo mai ho sabrem, pero la veritat, moltes cadenes que emitiren illegalment han segut tancades i ningu ha dit res.

 2. Tota la rao, fa poc PRISA va llevar la CNN+ i no veig gent calenta, una llastima, ya que era molt mes important, hui no he trobat cap cadena que parlara integrament de Japo.

 3. […] […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: