Posted by: rvalgemesi | July 19, 2010

L’alcalde, preocupacions absurdes i despilfarro

No fa massa temps, que “ValencianistesperAlgemesi” hem rebut el Berca, passant fulls, qualsevol diria que tot es lo de sempre en este últim número, l’alcalde ha fet aço, l’alcalde a inaugurat allo…  hasda que hem arribat al súmum, , l’alcalde va rebre una carta de disculpa, de un ciutadà d’Algemesi, que va fer un blog per a criticar, en gran mesura l’ajuntament , este blog es diu “Doménec Gamieta” (Els catalanistes no saben escriure ni Blanch ni Domenech). http://gamieta.blogspot.com/

En la carta, el ciutadà es disculpa en l’alcalde utilisant el seu verdader nom, per que, s’havia tret de la mànega  que l’alcalde utilisava la targeta de l’ajuntament per a pagar coses personals. Hasta ací, tot be, pero l’alcalde a tingut la magnifica idea de publicar la carta en el Berca i ademés ocupant dos fulls sancers (els del centre) un full en la copia de la carta i un atre full per alardejar del seu poder i demostrar a tots “quien manda” es increible que, de primeres, publique una carta personal, mostrant el nom verdader d’eixa persona i després, mes increible encara, gaste un atre full per a fers-se el super-héroe.

Este es part del despilfarro de l’ajuntament, des d’ací m’agradaria dir-los, si no saben en que plenar el berca, deixeu mes espai per a que els atres partits manifesten les seues idees. Mosatros entenem que el Berca siga partidista, sempre ho ha segut i Deu vuiga que, algun dia, les coses canvien en esta revista i no sols això, que lleven també el dialecte barceloni, que tenim unes normes ben boniques, que no necessiten de grafies vasques i galicismes per a ser una llengua culta.

Aci esta el numero del Berca, sigau testics de la vergonya que podem patir els ciutadans d’Algemesi.

http://www.algemesi.net/SiteResources/data/MediaArchive/Publicaciones/Berca/2010/berca_juliol_agost_2010.pdf


Responses

  1. Tens tota la rao, l’alcalde no deuria aprofitar la revista Berca per a fer estes coses, yo la vaig rebre fara cosa de dos semanes i em vaig quedar flipat.

    Aixo si, t’has deixat per explicar el rollo que es portaben des de ya fa temps, per que crec que estaven anant al jusgat, pero lo dit, estes coses son personals i no deurien formar part d’esta revista.

    Salutacions amic.

  2. Eduard, el de la carta, no era l’amo del blog de Gamieta. Va fer el comentari al blog com un anònim i l’han pillat pq la policia va seguir la pista hasta el seu ordinador

  3. Gràcies per l’aclaració Lluís.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: